Туристически портал на Банско. Хотели и механи в Банско.

Туристически маршрути, забележителности, музеи, летни и зимни активности.

cam lift ski-tracks

Апартхотел Лъки Банско

Петзвездният Апартхотел “Лъки Банско” ще ви посрещне с добро обслужване, концентрация върху детайла и уютен интериор - всичко необходимо за вашата незабравима почивка.

Грижата за Вашата спокойна почивка и забавленията на децата са основната ни цел.
Доказателство за това са ежегодните награди за „Най-добър хотел в Банско” според „Trip Advisor”, зелен Оскар в конкурса „Най-зелените компании в България 2012” и номинация за „Най-добър ски хотел в България” в конкурса „World Ski Awards 2013”.

Местоположение: Апартхотел „Лъки Банско” се намира в град Банско, на 160 км южно от София.

Настаняване: Апартхотел „Лъки Банско” е от първите луксозни хотели в Банско, проектиран и изграден по изискванията на водещите хотелски стандарти. Жилищата са просторни, богато обзаведени и комфортни.

Бизнес и конференции: Апартхотел „Лъки Банско” разполага с най-новата многофункционална конферентна зала с капацитет до 130 места. В допълнение се предлагат 4 заседателни помещения за работни групи с капацитет до 12 души за всяка зала и с две напълно оборудвани професионални преводачески кабини.

Специални програми, които се провеждат единствено в Апартхотел „Лъки Банско”:

LuckyFit е програма, различна от традиционните методи за отслабване. Тя гарантира трайна загуба на телесно тегло - над 6% при режима от 1 000 кк. Курсовете са от 7 до 14 дни.

„LuckyKids”е 14 дневен летен детски лагер с обучение на английски език през месеците юни, юли и август за деца от 7 до 13 години. Всички занятия се провеждат на английски език от професионални преподаватели с роден английски език.

2770 Банско, ул. Кир Благо Тодев 4-10

+ 359 2 806 61 78

+ 359 879 111 222

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.luckybansko.com