Туристически портал на Банско. Хотели и механи в Банско.

Туристически маршрути, забележителности, музеи, летни и зимни активности.

cam lift ski-tracks

Пирин Голф

Пирин Голф & Кънтри Клуб е невероятен 5-звезден комплекс, който функционира от 2008 година. Разположен е в Югозападна България и бързо се превръща във втория основен туристически център в региона, известен до сега предимно със своя първокласен ски курорт- Банско. Сгушен в красивата Разложка долина, в полите на величествения Пирин, 5- звездния комплекс предлага уникални възможности голф от пролет до есен, спа и релаксиране целогодишно.

Голф комплексът продава и отдава под наем ваканционни имоти и луксозни търговски площи и управлява голф игрище от международно ниво. Разположен на площ от 150 хектара, в близост до световно известния ски курорт Банско, предпоставка за целогодишна заетост и висока инвестиционна възвръщаемост и полезност за собствениците на имоти.

 

Карта на комплекса

 pirin-golf-karta

 

Голф игрища

Най-приятното нещо в играта на голф е, че едновременно спортуваш и се наслаждаваш на природата. Точно такава е и възможността, която Пирин Голф & Кънтри Клуб предлага. Разположено в подножението на пленителната Пирин планина, Ian Woosnam голф игрището показва какво означава да се играе голф в планината. Играта на голф се превръща в истинско предизвикателство сред суровия планински терен.

pirin-golf

 

Двете голф игрища на комплекса (Ian Woosnam, Pirin Pine) са проектирани така, че да събудят интереса не само на запалените, но и на начинаещите голфъри. Всеки един ще намери по нещо за себе си на терена - без значение дали ще предпочете дългия удар или пък ще следвате игралния път и ще правите чипинг удари.

 

Почти непрестанният вятър в Разложката котловина влияе върху стратегията и избора на стикове при играта на голф на Ian Woosnam голф игрщето. Всеки, който не съумее да вземе вятъра под внимание, ще се озове в един от многобройните бункери, пръснати из цялото игрище. Общият им брой е около 80 и нито един от тях не може да бъде избегнат лесно. За това повечето голфъри предпочитат по-сигурната стратегия вместо рисковите директни удари.

 

Естествената топография на ландшафта и леките неравности по грийна правят грийна доста предизвикателен. Нужно е да сте доста проницателни, за да прецените посоката на топката при удар.  Пирин Голф & Кънтри Клуб разполага с предизвикателни голф игрища, които ще тестват вашите умения и ще ви накарат отново да се върнете при нас.

 

Голф игрище PIRIN PINE

 Второто игрище е с 5 напълно завършени дупки и носи името на заобикалящата го естествена среда- Pirin Pine. То е проектирано от млада дизайнерска компания. Pirin Pine голф игрище ще бъде с 18- дупки и е предизвикателство за начинаещи и напреднали. Голфъри, които правят първите си стъпки в аристократичния спорт се запознават с терена на игрището и бележат първите си успехи именно тук.

 

Голф игрище IAN WOOSNAM

Гордостта на клуба е игрището от шампионски тип с 18 дупки ( пар 72 ) по дизайн на капитана на европейския отбор за Райдър Къп 2006 Ian Woosnam.

pirin-golf-ian

 

Играта на голф се превръща в истинско предизвикателство сред суровия планински терен. Двете голф игрища на комплекса (Ian Woosnam, Pirin Pine) са проектирани така, че да събудят интереса не само на запалените, но и на начинаещите голфъри. Всеки един ще намери по нещо за себе си на терена - без значение дали ще предпочете дългия удар или пък ще следвате игралния път и ще правите чипинг удари.

 

Голф симулатор

Ако сте страстен почитател на голфа и чувствате, че зимата не е Вашия сезон, бихме искали да Ви поканим в Голф симулатора на  Вашето място, където ще тренирате и усъвършенствате Вашата техника дори и през зимата, не пропускайте състезанията, които са организирани специално за гости на комплекса и се пробвайте в надпреварата.

pirin-golf-simulator