Туристически портал на Банско. Хотели и механи в Банско.

Туристически маршрути, забележителности, музеи, летни и зимни активности.

cam lift ski-tracks
Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/banskobg/public_html/portal/images/96
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/96

Пейнтбол

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ПЕЙНТБОЛА! 

 

Банско и ИМИ Спортс предлагат голямото разнообразие от активни пейнтбол приключения. Несравним избор от пейнтбол игри за аматьори и пейнтбол за деца и различни стилове тиимбилдинг програми с пейнтбол предназначени да отговорят на всички вкусове, възраст и бюджет. 

 

Какво е Спортен пейнтбол?

Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година. Екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветве и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н.бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м., kоето задължително се обгражда с мрежи. 

Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS - вече са познати в Европа като българският шампионат.  ВИДЕО

 

Ние сме сигурни, че ще откриете най-подходящото приключение в зависимост от вашите собствени желания. Нашите експерти инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига - ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери. Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS - вече са познати в Европа като българският шампионат.

 

ПЕЙНТБОЛ В ГОРА

 

Можете да се насладите на пейнтбол игри за аматьори и деца на три специално подготвени горски терена в Банско , до Пирин Голф и Катарино. Предлагаме ви да направите заедно с нас първите стъпки в пейнтбол спорта. Ще научите основни неща от професионалния пейнтбол, инструкции за безопастност, начини на придвижване, тактика и работа в екип.

 

Пейнтболът е нетрадиционно средство за подобряване на физическата дееспособност и формира ценни личностни качества като: наблюдателност, съобразителност, издръжливост, самоорганизация, работа в екип, бързина на реакциите, решителност.

 

Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига - ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.

 

Елате и ще разберете, че наистина сте се нуждаели от това ново за вас предизвикателство! 

 

 

ПЕЙНТБОЛ ТИЙМБИЛДИНГ

 

Тиймбилдинг програми с пейнтбол на три специално подготвени горски терена в Банско, Пирин Голф и Катарино. Дългогодишният ни опит в организирането на професионални турнири по спортен пейнтбол е основата по която изграждаме нашите тиймбилдинг програми, който персонализираме според вашите желания: степен на трудност, състезателен характер, степен на натоварване, работа под стрес, изненада и творчество. Съвместно с BTour все по често съчетаваме пейнтбол тиймбилдинга с други активности като:

АТВ, езда, въжен тролей, стрелба с лък, арбалет и въздушен пистолет, ориентиране.

 

 

ПЕЙНТБОЛ С ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЕРЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ БУНКЕРИ

 

Тиимбилдинг турнири по спортен пейнтбол за аматьори, при тях е необходимо изграждане на специален терен с надуваеми турнирни бункери, ограждане със защитни мрежи и професионални рефери и инструктори  

Този вариант на турнири е най-подходящ за голям брой участници.

 

Предимства:

• Подходящи за големи групи 200+ 

• Игрите са бързи и всички имат възможност да гледат игрите зад защитните мрежи.

• Игрището може да бъде изградено където пожелаете. - София, Варна, Бургас, пред хотела в който сте отседнали.

• Надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено от спъване или подхлъзване до минимум 

Image Gallery

{gallery}96{/gallery}